top of page

Céges rendezvények

  Szívhang party  

Ügyfél/rendezvény jellege:

 

K&H Bank / Születésnapi koncert és parti

Helyszín / létszám:  

Hungexpo / 4000 fő

 

A K&H 30. születésnapjára rendezett eseménysorozat főszereplői a bank munkatársai voltak, akik egy tehetségkutató showműsor mintájára jelentkezhettek és juthattak el a parti élő koncertjének színpadára, ahol híres hazai előadókkal duettezve mutathatták be ének- és tánctudásukat. 

Az izgalmas kiválasztási és felkészülési procedúrán profi szakemberek segítették a munkatársakat a produkciók létrehozásában, amit a hálás közönség egy fergeteges hangulatú bulin élvezhetett. 

  NN konferencia  

Ügyfél/rendezvény jellege:

 

NN Biztosító / Konferencia

Helyszín / létszám:  

MOM Sport / 800 fő

 

A szakmai konferenciát követő programon a cég munkatársainak sikertörténeteivel ismerkedhettek meg a résztvevők, amely számos inspiráló és megindító pillanattal tette felejthetetlenné a rendezvényt.

  Vodafone Red Mission Day  

Ügyfél/rendezvény jellege:

 

Vodafone / Csapatépítő workshop

Helyszín / létszám:  

Telki / 50 fő

 

A Red Mission Day egy rendhagyóan laza évértékelő eseményt kötött össze workshopokkal, valamint csapatépítő jellegű sport programokkal, amelyen a cég felső vezetői vettek részt.

  KPMG - Light up your future  

Ügyfél/rendezvény jellege:

 

KPMG / Évadnyitó rendezvény

Helyszín / létszám:  

Hellobaby Bár / kb. 600 fő

 

A KPMG 30. jubileumi évének indítása egy inspiratív és felvillanyozó rendezvénnyel vette kezdetét, ahol a látványos vetítéstechnikát rezidens DJ szolgáltatta zene, Gifymata, Popdaráló vetélkedő és a munkatársak energiáját felhasználó dekorelemek tették teljessé.

  Auchan Születésnap  

Ügyfél/rendezvény jellege:

 

Auchan / Jubileumi fesztivál

Helyszín / létszám:  

Hungexpo / 6000 fő

 

Az Auchan 20. születésnapját ünneplő rendezvényen a cég munkatársai egy nagyszabású indoor-outdoor családi mulatságon adhatták át magukat a felhőtlen szórakozásnak. A streetfood sétány finomságai mellett főzőverseny, sportprogramok, gamer sátor és influencerek várták az érdeklődőket.

A különböző műfajú kisebb koncerteket a nap végén nagy szabású zárókoncert koronázta meg.