top of page

Értékesítésösztönző kampányok

 Pólus - Glamour kampány 

A Pólus számára az egész éves marketingkommunikációs stratégiát ügynökségünk tervezi és az abban szereplő taktikai kampányokat le is bonyolítja. Ennek része a különböző események megszervezése, a sales promóciós kampányok kivitelzése, a CSR aktivitások menedzselése, valamint az ezekhez kapcsolódó online, instore és outdoor megjelenések tervezése.

Ennek egyik hagyományosan visszatérő eleme az évről évre megújuló, Glamourral közös együttműködés, amely nemcsak kedvező vásárlási lehetőségeket kínál, hanem CSR aktivitásokkal is segíti a helyi közösséget.

  Pólus - Back to School kampány  

Az őszi iskolaszezon nem is kezdődhetne másképp, mint egy vásárláshoz kötött játékos promócióval, amely garantált ajándékkal jutalmazza a Pólus Center vevőit - legyen az szülő vagy gyerek.

A közvetlen kommunikációt a vásárlókkal hoszteszek segítik, illetve online és instore megjelenések egészítik ki.

  Europeum - karácsonyi promóció  

Nagy sikerrel debütált az Europeum Bevásárlóközpont számára készített karácsonyi promóciós kampányunk, amely új kommunikációs koncepcióval és arculattal látott napvilágot.

 

Az Europeum frekventált elhelyezkedésére utal a "Kapóra jövünk..." üzenet, amihez szintén mindig kapóra jön egy áruházi promóció. 

  Batiste - online promóció  

A Batiste szárazsampon márka számára Facebookon és Instán futó nyereményjátékot hirdettünk, amely tesztelésre és szelfizésre buzdította az érdeklődőket.

A content management és hirdetés koordináció mellett influenszer együttműködés is része volt a kampánynak.

  Zwack Fütyülős promóció  

A Gozsdu udvar és az Akvárium Klub mellett még további 12 budapesti szórakozóhelyen megjelenő promócióban olyan sztárok működtek közre, mint az Anna & the Barbies, Bye Alex, Dukai Regina, Fehér Balázs és a The Biebers.

A kommunikáció és az installáció elkészítése mellett, a hosztesz szolgáltatásokat is cégünk biztosította a kóstoltatáshoz.

  Weber promóciók  

A Weber-Terranova márkával már évek óta szoros a kapcsolatunk.  Online kommunikációs szolgáltatásaink közül microsite-ok és bannerkampányok tervezését,
e-mail marketing kampányok lebonyolítását és országos sales promóciókat szervezünk számukra.